Millist inimtüüpi rikkad inimesed väldivad? (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui palju pead teenima, et kuuluda rikkaima 10% hulka?
Kui palju pead teenima, et kuuluda rikkaima 10% hulka? Foto: SCANPIX

Öeldakse, et näita, kes on sinu sõbrad ja ma ütlen sulle, kes sina oled. Tuleb välja, et sellel tarkusel on tõepõhi all, vahendab The Independent.

Thomas C. Corley uuris viie aasta jooksul rikkaid inimesi ja tegi kindlaks, et on üks kindel inimtüüp, keda nad väldivad. Nimelt ei käi rikkurid läbi pessimistidega.

«Isehakanud miljonäridele on väga oluline jälgida, kellega nad suhtlevad,» kirjutab Corley oma raamatus «Muuda oma harjumusi, muuda oma elu». «Sa oled täpselt nii edukas, kui need kes on sinu ümber. Rikkad inimesed suhtlevad eesmärkidega, optimistlike, entusiastlike ja positiivse eluvaatega inimestega.»

86 protsenti uuringus osalenud rikastest inimestest suhtles vaid edule orienteeritud inimestega. Corley sõnul vähendavad nad suhtlemist negatiivsete inimestega nii palju, kui vähegi võimalik.

Negatiivse ellusuhtumisega inimestega suhtlemise vähendamine mõjub inimestele hästi, aidates neil saavutada paremini oma eesmärke. «Pikaaegne edu on võimalik vaid positiivse suhtumisega,» kinnitas Corley.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles