Õnnetus Tapa kaitselinnakus - tõstukilt kukkunud metalldetail tabas töötajat

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui esialgse info kohaselt kukkus töötaja tõstukilt alla, siis nüüd on teada, et teda tabas kahveltõstukilt kukkunud detail.
Kui esialgse info kohaselt kukkus töötaja tõstukilt alla, siis nüüd on teada, et teda tabas kahveltõstukilt kukkunud detail. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Neljapäeval toimus Tapa kaitselinnakus raske tööõnnetus, kui kahveltõstukilt maha kukkunud suuremõõtmeline metalldetail tabas töötajat. Politsei algatas eile juhtumi kohta uurimise.

Tapal Loode tänaval ehitusobjektil juhtus kolmapäeval tööõnnetus, kus kahveltõstukilt maha kukkunud suuremõõtmeline metalldetail tabas töötajat, kes sai raskeid kehavigastusi, teatas Ida prefektuur. Kannatanu toimetati haiglasse.

9. veebruaril alustas politsei juhtumi kohta kriminaalmenetlust karistusseadustiku § 197 lõike 1 (töötervishoiu- või tööohutusnõuete eiramine, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud raske tervisekahjustus) tunnustel.

Kaitseväest kinnitati, et õnnetuses sai viga firma Estomet töötaja, kes oli linnakus tööl.

Estometi kontorist öeldi, et õnnetus juhtus nende töötajaga. Kuidas õnnetus juhtus, millised olid kannatanu vigastused, ei soovitud öelda, viidates pooleliolevale uurimisele. Oma uurimise juhtumi kohta algatas ka tööinspektsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles