Nokia kultustelefon 3310 tuleb taas (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokia 3310
Nokia 3310 Foto: Ove Maidla

2000. aastal välja tulnud Nokia 3310 telefon on vaieldamatult üks kõige populaarsemaid nuputelefone. Sel aastal plaanib Nokia vana lemmiku tagasi tuua, vahendab The Independent.

Telefon nägi ilmavalgust 2000. aastal ning oli nii mitmeski mõttes uue aja telefonide eelkäija. Sellel oli erakordselt pikk akukestvus ja tugev ümbris.

Uue Nokia 3310 telefoniga plaanitakse välja tulla maailma mobiiltelefonide kongressil (Mobile World Congress) ja toote eeldatav hind on 59 eurot.

Mobiiltelefon sisaldab ka kella, kalkulaatorit, võimalust lisada kuni kümme meeldetuletust ja neli mängu: Snake II, Pairs II, Space Impact ja Bantumi.

Nokia nägi hulga vaeva, et tuua oma bränd nutitelefonide maailma ja lõpuks müüs ettevõtte Microsoftile. Sellest ajast on Nokia brändi alt püütud teha taas vanade nuputelefonide uusi versioone.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles