Tallinki kiirlaevareisijatel tuleb Helsingis olla erakordselt tähelepanelik (1)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna Helsingi Läänesadamas on nüüd kaks terminalihoonet, tuleb sõitjatel kontrollida, millisest nad laevale pääsevad.
Kuna Helsingi Läänesadamas on nüüd kaks terminalihoonet, tuleb sõitjatel kontrollida, millisest nad laevale pääsevad. Foto: Tallink

Alates esmaspäevast hakkavad Tallink Shuttle kiirlaevade Megastar ja Star reisijad kasutama Helsingi Läänesadama uut, T2 terminalihoonet ja uut reisijatekoridori laevale, mis lühendab vahemaad terminali ja laeva vahel.

«Sadamahoone on kaunis ning kiirlaev hakkab silduma praktiliselt selle kõrval. Ei ühtegi liialt pikka jalutuskäiku reisijatekoridoris enam, vaid kaunid vaated ning kiire laevale- või mahapääs,» ütles Tallink Silja Oy juhatuse esimees Margus Schults.

Kuna Helsingi Läänesadamas on nüüd kaks terminalihoonet, palub ettevõte reisijatel enne reisile asumist kontrollida, millisest terminalist konkreetne laev väljub.

Trammid 6T ja 9 peatuvad mõlema terminali ees, samuti asuvad mõlema terminalihoone juures takso- ning bussipeatused. Läänesadama vanema, T1 terminalihoone aadress on Tyynenmerenkatu 8 ning uue T2 terminalihoone aadress Tyynenmerenkatu 14.

Tallinki kolmas Tallinna-Helsingi liinil liiklev laev Silja Europa jääb kasutama endist kaid, reisijatekoridori ning terminali T1.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles