Reisija kiidab bussijuhti heateo eest

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussijuht.
Bussijuht. Foto: Panthermedia/ Mihajlo Maricic

End Itaalia reisile sättinud naine tänab bussijuhti, kes nõustus teelt tagasi pöörduma ja lubas reisijal maha ununenud mobiiltelefoni kodust ära tuua.

Üle-eelmisel nädalal kiirustas Silly Jaanus Kuressaares bussijaama poole, peas ketramas mõtted eesootavast Itaalia reisist, kirjutab Saarte Hääl. Alles Sarbussi bussis avastas ta, et mobiiltelefon, ilma milleta pole elu tänapäeval enam mõeldav, on koju jäänud.

«Läksin bussi ja hakkasin vaatama, kus mu telefonilaadija on. Siis avastasin, et pole laadijat ega telefoni,» rääkis Jaanus. Kaasreisijad soovitasid tal murega bussijuhi poole pöörduda.

«Viimaks ütlesingi siis, et mul selline jama. Bussijuht küsis pikemalt mõtlemata, kus ma elan, ning sõitsime siis bussijaamast pargi äärde, et ma oma kraami kodust ära tooksin,» rääkis Jaanus.

«Kaasreisijad olid kõik seda meelt, et kuhu sa ilma telefonita lähed ning olid igati nõus väikese kõrvalepõike tegema. Bussijuhile viisin pärast kommikarbi,» rääkis tänulik reisija, kelle sõnul võiks bussijuht Priit Kaldi käitumist naljatamisi aasta heateoks nimetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles