Üllatus: pannkoogi peale sobib hoopis see toiduaine

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pannkoogid.
Pannkoogid. Foto: SCANPIX

Kuigi šokolaadikreemi ja moosi pannkookide peal võiks pidada klassikaks, siis tuleb uuest uuringust välja, et inimesed eelistavad pannkoogile panna üht teist üllatavat toiduainet.

YouGov portaalis tehtud küsitluses, kus osales 5000 britti, valiti kõige sobivamaks pannkoogi lisandiks üllatavalt sidrun, vahendab Telegraph.co.uk. Osalejad said hääletada mitme erineva toote poolt, teisele kohale platseerus suhkur.

Kolmandaks hääletasid britid vahtrasiirupi ja neljanda koha saavutas šokolaad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles