Loto suurvõit aitab leivad ühte kappi panna

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Lotto
Viking Lotto Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Viimased nädalad on toonud Eestisse kaks suuremat lotovõitu: 15. veebruari telesaates «Suur lotokolmapäev» võideti Bingo Loto jackpot 352 599 eurot ning 22. veebruari Viking Lotto loosimisel võideti 5+1 võidutasandiga 101 082,20 eurot. Tänaseks on mõlemad võidud ka vormistatud.

Mõlema võidu saajateks osutusid noored mehed.

Bingo Loto jackpot'i võitja on veel õppiv Lääne-Eestist pärit noormees, kes ostis võidupileti internetist. Mees plaanib osa võidust investeerida, samuti soetada uue auto. Käesolev suurvõit on mehe esimene lotovõit üldse, varem on mees mõnel korral mänginud Viking Lottot ja Eurojackpoti. Võidust teab vaid noormehe pere.

Viking Lotto 5+1 võitjaks on Kohtla-Järvelt pärit mees, kes töötab energeetika valdkonnas. Mees ei ole abielus, kuid naerab, et «nüüd ilmselt varsti on». Võiduraha abiga plaanib mees remontida kodumaja ja toetada perekonda. Ka selle noore mehe jaoks oli käesolev suurvõit esimene lotovõit. Päev oli aga mehe jaoks väga õnnelik, sest võit – küll vaid 2,10 eurot – tuli ka teise Viking Lotto piletiga.

Mõlemad mehed on võidu-uudist jaganud esialgu vaid oma perega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles