Viking Line'i hommikune reis Soome jäi peamasina rikke tõttu ära

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Line'i laev Viking XPRS Tallinna sadamas.
Viking Line'i laev Viking XPRS Tallinna sadamas. Foto: Peeter Langovits/scanpix

Viking Line'i hommikused reisid Tallinnast Helsingisse ja tagasi jäävad ära, kuna laeva peamasin on rikkis. Kahtlane on, kas laev õhtulgi väljub.

Ettevõte teatab oma kodulehel, et tehnilistel põhjustel tühistati Viking XPRSi hommikune väljumine Tallinnast. Samuti on tühistatud laeva väljumine Helsingist kell 11.30.

Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko ütles Postimehele, et peamasinal on rike. Kuna väljas puhub tugev tuul ja merel on kõrged lained, otsustas kapten ühe töötava mootoriga mitte välja minna.

Viking XPRS peaks Helsingisse ja tagasi sõitma ka õhtul. Tallinnast on plaanitud väljumine kell 18.30 ja Helsingist tagasi Tallinna kell 21.30. Borodenko avaldas lootust, et peamasin saadakse selleks ajaks korda.

«Eks täielikku kindlust elus pole, aga me väga loodame, et saab korda,» ütles Borodenko. Tema kinnitusel töötavad peamasina kallal praegu mehaanikud, ka on lisaabiväge kutsutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles