«C-Komando» asub täna lahendama keerulist perelugu

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 saade «C-Komando» pöördub täna kell 22:30 tagasi 16-aastase Eeriku loo juurde, kes on pidanud kodu ja koole vahetama ligi kümme korda ning seisab silmitsi uute probleemidega.

Eeriku lugu jõudis saatejuht Carmen Pritson-Tamme juurde juba aastaid tagasi saate «Rääkimata lugu» raames. Möödunud kevadel asus «C-Komando» otsima lahendust, et poiss ei peaks oma emaga taas kodu vahetama. Annetajate abiga saadi kokku piisav rahasumma, et ilma kodu ja isata poiss saigi endale kevadel päris oma kodu Järvakandis.

Uues kodus oli ahjuküte, kelder, puukuur ja väike maalapp. Kõik olekski hästi, kuid esile on kerkinud uus probleem. Kooli- ja rahamurede kõrval varjutab noormehe elu tema ema üha kasvav negatiivsus ja otsus uus kodu taas maha müüa ja mujale põgeneda.

«Tol hetkel olime kindlad, et terve Eeriku eluea kestnud probleem oli saanud lahenduse. Ometi saadi juba paari kuu möödudes ema Urvelt sõnum, milles ta teatas, et nad müüvad korteri maha ja kolivad ära,» kirjeldas Pritson-Tamme.

Urve ütles «C-Komandole», et korteri aknad lasevad tuult läbi, vesi on roostes ning ahi katkine, samuti pole abi valla sotsiaaltöötajatest. Sama muster oli aga varem juba kordunud - pere kolib uude kohta, leiab seal puudusi ning otsib muu koha elamiseks, jättes maha võlad.

Kuidas tagada Eerikule turvaline ja stabiilne elu, selle võtabki «C-Komando» tänaõhtuses saates enda südameasjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles