Luksushüved, mida hotellides kopsaka rahasumma eest pakutakse

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24-karaadisest kullast iPad.
24-karaadisest kullast iPad. Foto: Business Insider/Burj Al Arab Jumeirah

Enamik reisijaist on rahul, kui hotellituba on puhas, avar ja korralik. Kui on soov raha tuulde loopida, siis võib endale aga ööpäevaks võtta teenri või käia šampanjavannis.

Business Insider koostas nimekirja huvitavatest ja kallihinnalistest hüvedest, mida pakutakse hotellide rahakatele klientidele. Üksikud neist sisalduvad hotellitoa hinnas, enamiku peab juurde ostma lisatasu eest.

Sea Island hotell USAs Georgia osariigis – ülemteenri teenus. Selles hotellis saab endale 24 tunniks võtta isikliku ülemteenri, kes abistab klienti alates asjade pakkimisest kuni voodisse roosiõite puistamiseni. Lisateenus sisaldub teatud tüüpi tubade hinnas ning üks öö läheb kliendile maksma keskmiselt 500 dollarit.

Ritz-Carltoni hotell New Orleansis Louisianas – pohmellipakett. Vastlapäeva (Mardi Gras) karnevali järgselt pakub hotell pidutsejatele n-ö pohmellipaketti ning uksehoidjat, kes täidab klientide soovid, et taastumine oleks kergem.

IL Salvatino hotell Itaalias – vahuveinivann. Hotell pakub külastajatele maiuspalaks Prosecco vahuveiniga täidetud vanni. Selle kõrvale saab veel eraldi kihisevat tellida. Teenus algab 8300 dollarist. Kes ihkab midagi rahakotisõbralikumat, võib tellida šokolaadivanni, kuhu kõrvale pakutakse ka puuvilju ning mis läheb kliendile maksma 2500 eurot.

Burj Al Arab Jumeirah hotell Dubais – 24-karaadisest kullast iPad. Hotell on maailmas üks luksuslikumaid ning poputab oma külalisi korralikult. Ühe teenusena leidub seal 24-karaadisest kullast iPadide kasutamine, mis antakse igale külalisele kohe saabumisel ning arvestatakse toa hinna sisse. Toa hind algab umbes 1700 eurost ning küündib mitmekümnetesse tuhandetesse.

Dorsett Mongkok hotell Hongkongis – reisil kasutatav nutitelefon. Hotell on hoolitsenud selle eest, et kliendil ei oleks reisil tülikaid helistamiskulusid. Kui viibid selles hotellis, saad enda käsutusse piiramatu andmesidemahuga nutitelefoni. Tasuta kõnesid on siiski võimalik teha vaid teatud riikidesse.

Kimpton’s hotellikett – kuldkala. USAs asuvates Kimptoni hotellides võib külastaja endale seltsiks küsida tasuta kuldkala, kelle eest hoolitsevad hotellitöötajad.

Sonora Resort Kanadas Briti Columbia provintsis – helikopterituur. Et näha lumega kaetud mäetippe ja liustikke, rendib hotell klientidele välja helikopteri. Ühetunnise sõidu maksumus algab 2700 eurost ning 2,5-tunnine sõit läheb maksma ligi 4000 eurot. Selle käigus peatutakse ka mäetipul ning nauditakse gurmeepiknikku.

Trump International Golf Links&Hotel Iirimaal Clare'i krahvkonnas – geeniuuring. Hotellis aitab tipptasemel genealoog välja selgitada, kuhu ulatuvad su suguvõsa juured. Teenus maksab umbkaudu 185 eurot.

Four Seasons Resort Punta Mitas Mehhikos – tekiiladegustatsioon. Hotell rõõmustab tekiilasõpru üle 20 000 euro maksva paketiga kahele, mis sisaldab helikopterisõitu Jose Cuervo tehasesse, kus ekspert teeb neile eksklusiivse tuuri ning pakub maitsta tekiilasid.

WestHouse hotell Manhattanil New Yorkis – isiklik meigikunstnik. Alates saja euro eest saab endale tellida teenuse, mil korda tehakse su juuksed ja küüned ning lõpetatakse ilusa meigiga.

Cavallo Point hotell San Franciscos Californias – isiklik baarimees. Hotell pakub ööpäevaringset baarmeni teenust, mil toas ootavad juba valmis tehtud joogid või valmistab baarmen need klientide silme all. Teenus maksab ligi 50 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles