Töötukassa õpetab välismaale tööle minejaid pettusi vältima

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa kontor Tallinnas.
Töötukassa kontor Tallinnas. Foto: Peeter Langovits

Töötukassa korraldab homme ja järgmisel nädalal kaks teabepäeva neile, kes plaanivad minna välismaale tööle. Päevadelt saab nõu, kuidas vältida välismaale tööle minemisega seotud ohte.

Homme, 22. märtsil toimub «Turvaliselt välismaale tööle» infopäev Pärnu keskraamatukogus ja 30. märtsil Narvas hotellis Inger.

Lisaks töötukassa EURES võrgustiku nõustajatele saab kuulata sotsiaalkindlustusameti, maksu-ja tolliameti,  politsei ja mittetulundusühingu Living for Tomorrow esindajaid. Tutvustatakse erinevaid infoallikaid, antakse nõu, mida jälgida töövahenduse ajal, töölepingut sõlmides ja tulevase tööandjaga suheldes ning tuuakse praktilisi näiteid elust endast.

Pärnu teabepäeva põhiettekanded tehakse eesti keeles, Narva teabepäev on venekeelne.

Teabepäevadel osalemine on tasuta.

Lisainfo

  • 22.03 Pärnu teabepäev, lisateave Maie Ojasalu  (töötukassa Pärnumaa osakonna EURES nõustaja),  telefonil 447 9895 või e-posti aadressil maie.ojasalu[ät]tootukassa.ee.
  • 30.03.2011 Narva teabepäev, eelregistreerimine tel 5343 2351, lisateave Olga Boltovskaja (Eesti Töötukassa Ida-Virumaa osakonna EURES), telefonil 356 0153 või e-posti aadressil olga.boltovskaja[ät]tootukassa.ee.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles