Poed pakuvad kevadel kergemat kõhutäidet (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salatilett Laagri Rimis.
Salatilett Laagri Rimis. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Poodides kehtib valdavalt põhimõte, et muudatusi valmistoidu menüüs tehakse kevadel ja sügisel, sest siis muutuvad mõnevõrra ka inimeste maitse-eelistused. Mõistagi ei kehti see teatud hitt-toodete puhul, mille sortimendist kadumist ei pea kartma.

Selveri kommunikatsioonispetsialist Karl-Villiam Vaseriku sõnul tuleb Selveri Köök uute toodetega turule nii kevadel kui ka sügisel. «Kevadel mõtleme pigem kergetele, värsketele toodetele ja sügisel rammusamale kõhutäiele. Samuti on hooajatooteid, mis tulevad ja lähevad koos tähtpäevadega (vastlakuklid, pasha, aprikoosiga korvikesed, sibulamoos, mulgikapsad),» tõi ta näiteid.

Vaserik lisas, et Selveri Köök pakub ka tänavu mitmeid uusi maitseid. Peagi lisatakse sortimenti uusi majoneesisalateid ning samuti tervislikku bulgurit ja kikerherneid sisaldavaid salateid.

Ka Prisma Peremarketi ostujuht Pille Raaliste tõi välja, et valmistoitude sortiment vahetub enamasti kevadel ning sügisel enne jõuluperioodi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles