Hommikune retsept: võileib Nõo Lihavürsti Pardimaksapasteedi ja marjamoosiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nõo Lihavürst

Seekord valmistame midagi tõeliselt lihtsat ja samas põnevat kiiremaks hommikusöögiks või õhtuseks eineks – võileib hõrgu Pardimaksapasteedi ja erinevate marjade moosiga.

Harilikud pasteedisaiad ja –leivad on paljude inimeste menüüdes küll tihedad külalised, aga kui sa mingil põhjusel oled sellest maitsvast lõbust senini ilma jäänud, siis ole valmis uue lemmiku avastamiseks!

Ideaalse saia saab, kui määrid sellele Nõo Lihavürsti Pardimaksapasteeti, mis on rikkaliku maitse ja kerge määritavusega. Sellele lisa omakorda mõnusat mustsõstra-maasikamoosi, mahlaseid granaatõunaseemneid, ja aromaatne tüümianivõrse, et anda võileivale elavamad värvi- ja maitsenüansid.

Mustsõstra-maasikamoos ei paku rikkalikule pasteedile ainult meeldivalt hapukat kontrasti, vaid lisab saiale palju huvitavama, keerukama maitseprofiili, mis muudab ühe lihtsa sammuga hariliku võileiva uudseks toidukogemuseks. Rääkimata muidugi kauni värvipaleti esteetilisest võlust, mis paneb lihtsalt suu vett jooksma.

Koostisained                      

Päts saia

Nõo Lihavürsti Pardimaksapasteet

Mustsõstra-maasikamoos

Granaatõun

Värske tüümian

Mustsõstra-maasikamoos

Valmistamine

- Lõika saiast mõnusalt paks viil ja määri sellele julges koguses Pardimaksapasteeti.

- Lisa saiale õhem kiht moosi.

- Serveerides lisa garneeringuks ja põnevaks maitsenüansiks väike tüümianivõrse ja mõned granaatõunaseemned.

Copy
Tagasi üles