Seekord valmistame midagi tõeliselt lihtsat ja samas põnevat kiiremaks hommikusöögiks või õhtuseks eineks – võileib hõrgu Pardimaksapasteedi ja erinevate marjade moosiga.
Hommikune retsept: võileib Nõo Lihavürsti Pardimaksapasteedi ja marjamoosiga
Harilikud pasteedisaiad ja –leivad on paljude inimeste menüüdes küll tihedad külalised, aga kui sa mingil põhjusel oled sellest maitsvast lõbust senini ilma jäänud, siis ole valmis uue lemmiku avastamiseks!
Ideaalse saia saab, kui määrid sellele Nõo Lihavürsti Pardimaksapasteeti, mis on rikkaliku maitse ja kerge määritavusega. Sellele lisa omakorda mõnusat mustsõstra-maasikamoosi, mahlaseid granaatõunaseemneid, ja aromaatne tüümianivõrse, et anda võileivale elavamad värvi- ja maitsenüansid.
Mustsõstra-maasikamoos ei paku rikkalikule pasteedile ainult meeldivalt hapukat kontrasti, vaid lisab saiale palju huvitavama, keerukama maitseprofiili, mis muudab ühe lihtsa sammuga hariliku võileiva uudseks toidukogemuseks. Rääkimata muidugi kauni värvipaleti esteetilisest võlust, mis paneb lihtsalt suu vett jooksma.
Koostisained
Päts saia
Nõo Lihavürsti Pardimaksapasteet
Mustsõstra-maasikamoos
Granaatõun
Värske tüümian
Mustsõstra-maasikamoos
Valmistamine
- Lõika saiast mõnusalt paks viil ja määri sellele julges koguses Pardimaksapasteeti.
- Lisa saiale õhem kiht moosi.
- Serveerides lisa garneeringuks ja põnevaks maitsenüansiks väike tüümianivõrse ja mõned granaatõunaseemned.