Danske Bank lõpetab kontorites sularahateenuste pakkumise

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danske Bank.
Danske Bank. Foto: Ints Kalnins / Reuters / Scanpix

Danske Bank lõpetab juulist viimasena panga Tallinna kontoris sularahateenuste pakkumise, mistõttu saavad panga kliendid sularahatehinguid edaspidi teha vaid pangaautomaate kasutades.

Alates 1. juulist viib Danske Bank ka oma Tallinna ärikeskuse sularahateenused täielikult elektroonilistesse kanalitesse. See tähendab, et pank osutab edaspidi kõigis ärikeskustes sularahateenust seal asuvate sularaha sisse- ja väljamakseautomaatide vahendusel.

Danske Banki ettevõtete panganduse direktori Tõnu Vanajuure sõnul on see mudel toiminud väga edukalt panga Tartu, Pärnu ja Jõhvi ärikeskustes.

«Klientide tänased sularahaoperatsioonid on liikunud sularaha sisse- ja väljamakseautomaatidesse,» selgitas ta.

Tänu sissemakse funktsionaalsuse lisandumisele sularahaautomaatides, on automaatide kasutusaktiivsus üle Eesti märkimisväärselt kasvanud. Panga ettevõtetest kliendid kasutavad Vanajuure sõnul laialdaselt mitmesuguseid sularaha haldamislahendusi, mida pakutakse koostöös rahaveofirmaga. On näha, et ka Tallinna kliendid kasutavad sularaha arvelduskontodele maksmiseks sissemakseautomaate.

Danske Bankil on kodulehe andmetel 100 pangaautomaati üle Eesti. Sularaha sissemaksevõimekus on neist 27 automaadil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles