Vaata, milline näeb välja 10 000 dollarit maksnud hamburger

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksjonil kaubaks läinud burger.
Oksjonil kaubaks läinud burger. Foto: Fox news/Instagram

Märtsis toimus Dubais heategevusüritus, kus pandi oksjonile kallitest koostisosadest valmistatud burger. Sellelt teenitud tulu läks annetuseks rinnavähifondile.

Suure mahlase burgeri valmistas vähifondi esindaja šeik Mohammed bin Abdullah Al Thani ning selle safraniga valmistatud kuklite vahele mahtusid Cheddar-juust, vasikalihast pihvid ja ohtralt värskeid lisandeid. Burger serveeriti koos piimakokteili ja friikartulitega, kirjutab Fox.

Burgeri hinnaks kujunes oksjonil 10 000 dollarit (ligi 9300 eurot), selle pakkumise tegi Dubai elustiiliajakirja Villa88 asutaja Asma Al Fahim.

Soolase hinnaga müüdud burger ei sattunud siiski Guinnessi rekordiraamatusse, sest tegu pole ühegi söögikoha igapäevaselt müüdava tootega.

Kallima burgeri tiitel kuulub hoopis New Yorkis asuvale Serendipity restoranile, kes pakub aastaringselt burgerit nimega «Le Burger Extravagant». See maksab 295 dollarit (275 eurot) ning sisaldab kvaliteetset Wagyu-veiseliha, trühvlimääret ja trühvleid, vutimuna jm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles