Omniva jälgimissüsteem näitab nüüd paki tegelikku asukohta

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-poe kaup postipakis.
E-poe kaup postipakis. Foto: Marko Saarm

Kui varem näitas Omniva postisaadetiste jälgimissüsteem paki asukohaks Eestit juba siis, kui saadetis välisriigi eksporditerminalis väljuvaks kaubaks registreeriti, siis nüüd kuvatakse paki tegelikku asukohta.

Mitmed Omniva kliendid on viimasel ajal kogenud, et Suurbritanniast ja väljastpoolt Euroopa Liitu tellitud pakid on jõudnud Eestisse senisest aeglasemalt, kirjutab ERR uudisteportaal.

Omniva kommunikatsioonispetsialist Mattias Kaiv ütles ERRile, et rahvusvaheliselt liikuvate saadetiste eest vastutab saatja - antud juhul Suurbritannia postifirma, kelle saadetiste tarneaeg pole viimasel ajal muutunud.

Samas on tema sõnul täpsemaks muutunud postisaadetiste jälgimissüsteem, mis varem näitas saadetise asukohaks Eesti või Omniva juba siis, kui saadetis tegelikult välismaa eksporditerminalis väljuvaks kaubaks registreeriti.

«Nüüd kuvatakse paki tegelik asukoht, kus pakk seisab mõned päevad, õigesti,» kinnitas Kaiv.

Ta lisas, et kuna jälgimissüsteemi sündmusi haldavad paki saatjad, siis ei saa Omniva paraku tagada, et see viga kõigi posti- ja logistikaettevõtete süsteemides parandatud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles