Kas sööd Pringlesi krõpse õigesti?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pea kõige enam kallinesid novembris krõpsud.
Pea kõige enam kallinesid novembris krõpsud. Foto: Joshua LOTT/AFP

Tuleb välja, et tegelikult on Pringlesi krõpsude söömisel oma nipp, et nad kõige paremini maitseksid. Nimelt maitsestatakse maailmakuulsaid krõpse vaid ühelt poolt, kirjutab today.com.

Ajalehes The Sun ilmunud artikli kohaselt on maitsestatud Pringlesi krõpsude söömiseks oma nipp, sest vaid ühel poolel on maitseainet. «Paljud inimesed arvavad, et Pringlesi krõpsud on maitsestatud mõlemalt poolt,» kommenteeris artikli autor.«Tegelikult maitsestatakse krõpsudel ainult ühte poolt. Kui krõpsud purki pannakse, siis puutuvad nad omavahel kokku, mistõttu osa maitseainest ka teisele üle kandub. Sellepärast jääbki meile mulje, et neid maitsestatakse mõlemalt poolt.»

Seega, selleks et saada kõige rohkem maitset, tuleks krõps pöörata tagurpidi, nii et maitseained otse keelele jõuaks.

Täiesti normaalne on süüa krõpse ka teistpidi. Näiteks on ettevõte ise reklaaminud, et krõpse võib süüa ka nii, et paigutad kaks krõpsu suhu nii, et need moodustaksid nagu linnunoka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles