Täna pakutakse Eesti veebipoodides ohtralt soodustusi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näiteid täna pakutavatest kampaaniatest.
Näiteid täna pakutavatest kampaaniatest. Foto: Kuvatõmmis/E-smaspäev

E-smaspäeva kampaania raames pakutakse paljudes Eesti veebipoodides täna soodustusi ja tasuta transporti ostetud kauba kohaletoimetamiseks.

E-smaspäeva korraldab Eesti e-kaubanduse liit. See on kaks korda aastas toimuv e-ostlemise päev, mil e-kaubanduse liidu liikmed ja erinevad veebipoed teevad terve ööpäeva jooksul sooduspakkumisi.

Suuri soodustusi on tänase päeva puhul lubanud Apollo raamatupood (kuni -70 protsenti), ON24 (kuni -80 protsenti), Rahva Raamat (kuni -90 protsenti), Sangari särgipood (kuni -50 protsenti), Kellakaubamaja (kuni -50 protsenti) ja ilukaubamaja Tradehouse (kuni -50 protsenti). Suurema osa e-poodide lubadused jäävad aga väiksema, 10-30-protsendilise soodustuse või tasuta transpordi juurde.

E-smaspäev toimus esimest korda 10. novembril 2014 ja on alates sellest toimunud iga aasta novembri ja mai teisel esmaspäeval. Täna toimub E-smaspäev viiendat korda.

Eelmisel kampaaniapäeval 14. novembril 2016 osales E-smaspäeval 161 e-poodi ning uuringule vastanute andmetel oli 24-tunnise kampaania läbimüük 1 539 422 eurot (üle 476 000 euro 2015. aastal) ning tellimuste koguarv 12 079 (6055 tellimust 2015. aastal).

E-smaspäeva idee autorite Silver Hage ja Matthias Vutti sõnul on e-ostlemise päeva eesmärgiks pakkuda tarbijatele 24 tunni jooksul paljudes veebipoodides eriti häid pakkumisi ja suurendada Eesti e-poodide tuntust. Inspiratsiooni E-smaspäeva korraldamiseks saadi USA-st (Must reede) ja Hiinast.

Vaata kõiki pakkumisi siit ning loe lisa Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles