Lugeja küsib: miks ei saa hommikuti McDonald'sist tavalist burgerit?

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Burgeri valmistamine McDonald'sis.
Burgeri valmistamine McDonald'sis. Foto: Liis Treimann

«Miks ei ole võimalik McDonald'sist hommikul tellida tavalist burgerit? Saan aru, et neil on hommikusöögi menüü aga kui neil on kõik vahendid olemas, et lihtsalt üks juustuburger teha, siis miks nad ei või seda teha?» tundis lugeja huvi.

Vastab McDonald's Baltikumi tegevdirektor Vladimir Janevsk:

«Täname küsimuse eest. Meie hommikusöögimenüü on tavamenüüst täiesti erinev ja see sisaldab tooteid, mis on loodud lähtudes inimeste maitse-eelistustest ja hommikusest toitainete vajadusest. Tooted nagu McMuffinid, McToastid, hommikusöögivõileivad muna, peekoni ja muu maitsvaga on valmistatud tavamenüüga võrreldes ka täiesti teisel moel. Kogu köögitehnika on seadistatud lähtuvalt hommikuste toodete eripärast, mis ei võimalda tavamenüüs olevaid tooteid samaaegselt valmistada. Köögivahetus toimub igal nädalapäeval kell 10.00, misjärel on taas võimalik tellida toitu meie tavamenüüst.

Müüginumbrid näitavad, et meie külastajatele meeldib meie restoranides hommikust süüa ning üldjoontes ollakse meie hommikuse menüüga rahul. Kaalume ka võimalust laiendada hommikul pakutavate toodete valikut.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles