Töökohad, mis tagavad edu armuelus

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panthermedia/ Andriy Popov

Kui sul ei vea armastuses isegi mitte tutvusmisäppe abi kasutades, võib üheks takistavaks teguriks olla sinu töökoht.

Kohtinguäpi Happn analüüsi kohaselt on olemas teatud elukutsed, mis inimesi paarilise juures rohkem köidavad ja teda ihaldusväärsemaks teevad. Samas ei ole sugugi iga töökoht nii atraktiivne, kirjutab Independent.

Pärast 2,9 miljoni kasutaja andmete analüüsimist selgitas Happn' meeskond välja viis peamist elukutset, mille esindajaid saadab nii meeste kui naiste hulgas edu. Tulemused on üsna üllatavad, sest nende hulka ei kuulu kartmatud tuletõrjujad, kaunid modellid ega isegi mitte heas vormis personaaltreenerid.

Kõige populaarsemaks elukutseks osutus hoopis advokaat, keda tahaksid oma kaaslasena näha mõlemad sugupooled. Naised pidasid atraktiivseks veel analüütikuna, insenerina, müügiesindajana ning arstina töötavaid mehi. Mehed ihaldasid aga enim neid naisi, kes esindasid lisaks advokaadile disaineri, õpetaja, turundaja ning arsti elukutset.

Seega saadab nende elukutsete esindajaid tutvumisäpis enim edu ning nagu näha, hindavad äpi kasutajad lisaks ilusatele piltidele ka inimese teadmisi, haridust ja head töökohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles