Marks & Spencer paneb Eestis poed kinni suve jooksul

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marks & Spenceri piirkonnajuhi sõnul liigub iga kaupluse sulgemine omas tempos.
Marks & Spenceri piirkonnajuhi sõnul liigub iga kaupluse sulgemine omas tempos. Foto: Mihkel Maripuu

Müüjate kinnitusel on kauplus avatud veel vähemalt kaks kuud, ent suletakse kindlasti suve jooksul.

Suurbritannia päritolu kaubamaja, mis teatas möödunud aasta lõpus otsusest sulgeda globaalselt 53 kauplust, kaasa arvatud Tallinna omad, hoiab oma uksed lahti veel vähemalt kaks kuud, ent müüjate sõnul pannakse poed kinni suve jooksul, vahendab ERR uudised.

Kristiine Marks & Spenceri müüjad kinnitasid, et kauplus on avatud veel vähemalt kaks kuud, kuid lõplikku sulgemiskuupäeva veel teada pole, küll aga juhtub see kindlasti suve jooksul. Ettevõtte esindajalt ametlikku kinnitust lõplikule sulgemiskuupäevale ei saanud, piirkonnajuht Jonathan Glenister kinnitas vaid, et Eesti müügipersonalile ei ole aeg praegu kerge, mil sulgemisprotsessiga ollakse lõpusirgel.

Kaks kuud tagasi ütles ettevõtte esindaja, et Kristiine ja Rocca al Mare kaubanduskeskustega, kus Eesti kauplused asuvad, peetakse läbirääkimisi sulgemiskuupäevade üle.

Loe lähemalt ERR uudistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles