Pepu puhtaks ka ekstreemsetes oludes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Satu Laboratory

Keegi meist ei tahaks puhkusel muretseda ebameeldivate kehalõhnade või ärritunud ja sügeleva naha pärast - eriti intiimpiirkonnas. Eesti idufirma SATU Laboratory loodud niisutav geel on kuumadel suvepäevadel, eksootikareisil ning aktiivsel puhkusel asendamatu abimees, mis tagab puhtuse terveks päevaks.

Mis ühendab pikka rongireisi, telkimist, mitmepäevast matka ja lõõgastavat rannapäeva? Loomulikult puhkus! Aga mitte ainult. Kõik need tegevused viivad sind kodust eemale - vahel ka umbsetesse tingimustesse, mistõttu vajad usaldusväärset abimeest, mis aitaks sul säilitada head hügieeni ka siis, kui soe dušš pole käeulatuses. Siinkohal tulebki sulle appi eestlaste loodud Gel Wipe.

Miks seda vaja on?

Kindlasti tead, et nahk sinu istmikupiirkonnas on õrn ja tundlik. Just seetõttu vajab see ka erilist hoolt. Gel Wipe on puhastav ja niisutav geel, mis on loodud tualetis kasutamiseks, kuid tuleb appi ka ekstreemsemates tingimustes, et saaksid terve päev tunda end puhta ja värskena.

Miks tualettpaberist ei piisa? Kahjuks ei eemalda ka parim tualettpaber kogu mustust – karvad ja nahapoorid jäävad ikka määrdunuks. Aktiivselt puhates, treenides ja higistades kandub aga mustus pesule ning hakkab eritama halba lõhna. Küsitlused näitavad, et kehv isiklik hügieen on vastassoo puhul üks eemaletõukavamaid asju – ei ole midagi ebaseksikamat kui «esimesed triibulised» aluspükstel.

Kui pakid asju puhkuseks, siis ära unusta Gel Wipe’i kotti pista. Nii umbsel bussisõidul kui ka suvises telklaagris on geelist kasu, kuna see hoiab ja kaitseb sinu intiimpiirkonda mustuse ning ärrituse eest. Lisaks hügieeni parandamisele niisutab geel nahka, elimineerib mustuse ja ebameeldiva lõhna ning hoiab ka aluspesu puhtana. Kui aga nahale on tekkinud mikrohaavandid, aitab niisutava ja rahustava geeli kasutamine ärritustunnet leevendada. Teisisõnu: tegu on hea alternatiiviga, kui duši alla hüpata pole võimalik.

Sobib ka mudilastele

Gel Wipe on suureks abiks ka väikelaste vanematele. On hea teada, et kui pisipõnnil peaks kodust eemal juhtuma väike «õnnetus», on abi kotist võtta. Samuti on geeli mugav kasutada näiteks pikal rannapäeval, et mustus, merevesi ja liivaterad lapse õrna nahka ja organismi ei kahjustaks. Hügieeniline geel on naha vastu hell ning sobib kasutamiseks ka alla kolmeaastastele lastele.

Geel on pakendatud mugavasse 100 ml pudelisse, mahtudes hästi nii käe- ja seljakotti kui ka auto kindalaekasse. Võrreldes niiskete salvrätikutega on Gel Wipe soodsam, puhastab poore tõhusamalt, ei reosta loodust ning seda jätkub kauemaks - lausa mitmeks kuuks.

Kuidas Gel Wipe’i kasutada?

  1. Geeli kasutamine on lihtne ja mugav.
  2. Puhasta tualettpaberiga suurem mustus.
  3. Võta uus paber ja murra see kahekordseks.
  4. Pane paberile tilgake geeli ja pühi pepu puhtaks.
  5. Võta paber ja kuivata.

Mai lõpust alates on toode saadaval Apotheka Netiapteegis ja suuremates Apothekades üle Eesti.  

Vaata ka: www.satulaboratory.com

Antud artikli ilmumist on toetanud EAS läbi SATU Laboratory OÜ'le antud Starditoetuse, mis on kaasrahastatud Euroopa Regionaalarengu Fondi poolt

Copy
Tagasi üles