USAs avatakse esimene Nutella kohvik

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutella šokolaadikreem.
Nutella šokolaadikreem. Foto: Postimees.ee

Maiasmokkade unistus saab teoks, sest Nutella omanikfirma Ferrero avab peagi maailmas esimese Nutella kohviku.

«The Nutella Cafe» avatakse Chicagos ning tegu pole ajutise projektiga, vaid loodetavasti kohvikuga, mis on ja jääb, kirjutab toiduportaal FoodBeast. Tegu on Ferrero esimese kohvikuärikatsetusega.

Kohvikus plaanitakse pakkuda klassikalisi kohvikumenüüsse kuuluvaid toite nagu supid, soolased pirukad ja kohv, aga rõhuasetus on siiski Nutella-armastajatele mõeldud toitudel. Seega leiab kohvikust magusasõprade rõõmuks nii Nutellat sisaldavaid pannkooke, jäätist, saiakesi, vahvleid, küpsiseid kui ka isegi kaerahelbeputru.

Nutella kohvik avatakse 31. mail kell 10 ning esimesele 400 külastajale pakutakse tasuta magusaid üllatusi.

Nutella omanik Ferrero on viimastel aastatel tõrjunud terviseorganisatsioonide etteheiteid, nagu oleks šokolaadikreem tervisele kahjulik oma palmiõlisisalduse tõttu, kuid oma retsepti nad sellegipoolest muuta ei plaani, sest väidetavalt annab just palmiõli Nutellale mõnusalt kreemja konsistentsi.

Kuvatõmmis Nutella kohviku menüüst. / Foto:
Kuvatõmmis Nutella kohviku menüüst. / Foto: Foto: Foodbeast
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles