Itella avas Soomes Smartposti pakiautomaatide võrgu

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smartposti pakiautomaat.
Smartposti pakiautomaat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Soome Itella gupp avas Helsingis ja selle lähiümbruses Vantaas ning Espoos üheksa Smartposti pakiautomaati. Kevade jooksul lisandub veel kuus automaati.

«Tuginedes Eesti kogemusele loodame Soome pakiautomaatide kiiret kasutuselevõttu nii Eesti- kui ka Soome klientide poolt. Lähikuudel avaneb klientidele võimalus hakata saatma pakke ka Smastposti Eesti ja Soome pakiautomaatide vahel. Teenus loob hea võimaluse saata pakke, kas Eestist-Soome või panna saadetis kodumaa poole teele näiteks Soomes ostureisil viibides,” märkis Itella Smartpost OÜ tegevjuht Risto Eelmaa.

Eelmaa sõnul võib Soome pakiautomaatide edule anda esimese hinnangu orienteeruvalt poole aasta möödudes, mil kliendid on teenuse olemasolust rohkem teadlikud.

Soomes avatud automaadid asuvad näiteks Helsingi peapostkontoris ning eestlastelegi tuttavates kaubanduskeskustes Itäkeskus, Jumbo, Iso Omena jne. 

SmartPOST on osa Itella Grupist, mis pakub kaupade- ja informatsioonivoogude korraldamise lahendusi. Grupp tegutseb kirjade-, informatsiooni ja kaupade logistika valdkonnas Põhja- ja Kesk-Euroopas ning Venemaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles