Suvel sõidab rohkem ronge Pärnusse ja Viljandisse

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rongid.
Elroni rongid. Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Alates 27. maist sõidavad Elroni edelasuuna rongid suvegraafiku järgi, mis toob Tallinn-Pärnu ja Tallinn-Viljandi liinile senisest rohkem väljumisi.

Elroni Tallinn-Pärnu rongide sõidugraafikusse lisanduvad päevased reisid. Rongid Tallinnast Pärnu suunas väljuvad suvekuudel kell 7:44, 11:46 ja 18:03 ning Pärnust Tallinnasse kell 7:23, 11:35 ja 18:16.

Sõiduvõimalused paranevad ka Tallinnast Viljandisse sõitjate jaoks. Igapäevaselt kell 9:51 väljuv Tallinn-Türi rong sõidab kuni suve lõpuni Viljandini, Viljandist Tallinna suunas lisanduv reis väljub kell 12:23. Ka kell 18:30 väljuv Tallinn-Türi rong sõidab reedeti Viljandini ja nädalavahetuse viimane rong Viljandist Tallinna väljub pühapäeviti kell 20:00.

Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo kinnitusel on sel suvel edelasuunal tagatud stabiilne sõiduplaan ning asendusbusse kasutada ei tule, seda nii tööpäevadel kui ka nädalavahetustel.

Suvine sõiduplaan edelasuunal kehtib 27. maist 3. septembrini ja on leitav Elroni kodulehe sõiduplaaniotsingust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles