Politsei hoiatab Weekend Festivali piletipettuste eest

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival Baltic 2016.
Weekend Festival Baltic 2016. Foto: Gertrud Alatare/

Politsei teatel on nende poole pöördunud inimene, kes andis teada, et oli tasunud ettemaksu Weekend Festivali passide eest, aga piletid temani jõudnud ei ole.

Politsei poole pöördus teisipäeval inimene, kes soovis 11. mail osta internetist Weekend Festival Balticu kolme ja kahe päeva passid. Naine leppis kauplejaga kokku, et maksab esialgu 90 eurot ja piletid kätte saades tasub ka teise osa summast. Peale ülekande teostamist lubas kaupleja postiteenusega festivalipassid välja saata, mida ta aga senini teinud ei ole. Hiljem pole müüjaga enam ühendust saada õnnestunud.

Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse juhtivuurija Kaire Kontsi sõnul tuleb läbi vahendajate piletiostul olla ettevaatlik. «Piletite ostmisel soovitame kasutada ametlikke pakkujaid. Kindlasti tuleks vältida veebiülest kauplemist, kus puuduvad garantiid, et makstud raha eest ka reaalselt õigeid pileteid pakutakse. Selleks et mitte pettuse ohvriks langeda, soovitan enne ostu sooritamist kontrollida kaupleja tausta ja tehingud viia läbi kohtades, kus saab pileti kehtivust koheselt järele vaadata,» lisas Konts.

Politsei palub võimaliku piletipettuse märkamisel sellest koheselt teatada numbril +372 5343 5613.

Üks mees on saanud tänavu ka olematute piletite müümise eest karistada. Loe pikemalt: Weekend festivalile olematuid pääsmeid müünud mees sai karistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles