Pildid: parim viis arbuusi tükeldamiseks

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arbuus: selle söömine lõõgastab veresooni, mille tagajärjel paraneb suguorganite verevarustus.
Arbuus: selle söömine lõõgastab veresooni, mille tagajärjel paraneb suguorganite verevarustus. Foto: Panther Media/Scanpix

Suurt ja mahlast arbuusi on üsna tülikas lõigata nii, et seda ka mugav süüa oleks. Üht tükeldamisviisi järgides saad aga arbuusist vahvad pikad viilud.

Igaühel on oma nipid arbuusi tükeldamiseks - kes hakib arbuusi kuubikuteks, kes kolmnurkseteks viiludeks. ThisIsInsider pakub välja veel ühe mugava variandi, kuidas saada arbuusist käepärased viilud, mida mugavalt süüa.

Esmalt lõika arbuusi otstest ära õhukesed viilud, seejärel lõika arbuus pooleks./ Foto:
Esmalt lõika arbuusi otstest ära õhukesed viilud, seejärel lõika arbuus pooleks./ Foto: Foto: INSIDER/Kristin Griffin
Pane arbuus lõikelauale, viljaliha vastu lauda, ja lõika sellest pikuti viilud. Foto:
Pane arbuus lõikelauale, viljaliha vastu lauda, ja lõika sellest pikuti viilud. Foto: Foto: INSIDER/Kristin Griffin
Pööra arbuusi ning viiluta see ka teistpidi. Ole ettevaatlik ja püüa seda kinni hoida, et viilud kohe laiali ei laguneks. /Foto:
Pööra arbuusi ning viiluta see ka teistpidi. Ole ettevaatlik ja püüa seda kinni hoida, et viilud kohe laiali ei laguneks. /Foto: Foto: INSIDER/Kristin Griffin
Pikad arbuusiviilud on valmis serveerimiseks. Erinevalt kohmakatest kolmnurksetest viiludest saab neid mugavalt käes hoida ning otsast näksida nii, et terve nägu ega käed pole arbuusimahlaga koos./ Foto:
Pikad arbuusiviilud on valmis serveerimiseks. Erinevalt kohmakatest kolmnurksetest viiludest saab neid mugavalt käes hoida ning otsast näksida nii, et terve nägu ega käed pole arbuusimahlaga koos./ Foto: Foto: INSIDER/Kristin Griffin
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles