Helsingi ja Stockholmi sadamas hakatakse küsima reisidokumenti (6)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pass.
Pass. Foto: Vida Press

Kui seni küsiti reisidokumenti vaid Tallinna ja Riia sadamates, siis alates neljapäevast kuni aasta lõpuni tuleb passi või ID-kaarti näidata ka Helsingi ja Stockholmi sadamast Tallinna suundudes.

Turvameetmete suurendamine on seotud Eesti asumisega Euroopa Liidu Nõukogu eesistuja rolli järgnevaks poolaastaks, teatas Tallink.

«Tallinki laevadega reisides võtke palun reisidokumendina kindlasti kaasa pass või ID-kaart, küsime seda sadamate check-in-kassades ning pisteliselt ka laeva peasissepääsu juures,» sõnas Tallink Grupp reederi turvajuht Armand Sõmer.

Ta lisas, et kuna eeldatavasti tiheneb ka ametivõimude kontroll, siis on soovitatav nii laeva saabudes kui lahkudes arvestada mõningase ajavaruga ning suhtuda sel juhul mõistvalt ka võimalikesse järjekordadesse.

«Täiendav kontroll ja turvameetmed võetakse kasutusele eesmärgiga suurendada veelgi reisijate ohutust ning kõik need on kooskõlastatud ametivõimudega,» märkis Sõmer.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles