Marks & Spencer sulgeb Eesti kauplused 9. juulist

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: MARKS & SPENCER :TALLINN, EESTI, 07MAY09.
MARKS & SPENCER kaupluse avamine Rocca al mare keskuses.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: MARKS & SPENCER :TALLINN, EESTI, 07MAY09. MARKS & SPENCER kaupluse avamine Rocca al mare keskuses. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Marks & Spencer teatas, et sulgeb oma kaks kauplust Kristiine ja Rocca al Mare kaubanduskeskuses 9. juulist.

Kontserni Eesti esindus teatas, et alates 13. juunist kuni poe sulgemiseni tehtud tehingutele M&S-i kauba tagastamise tingimused enam ei kehti, kuid see ei mõjuta seadusejärgseid kliendiõiguseid, vahendab ERRi uudisteportaal.

Marks & Spencer teatas juba eelmise aasta novembri alguses, et alustab läbirääkimisi oma kahe Eestis asuva poe sulgemiseks. Lisaks Eesti poodidele soovis ettevõte veel kümnel turul sulgeda 53 kauplust, sealhulgas kümme kauplust Hiinas, seitse Prantsusmaal, samuti kauplused Ungaris, Leedus, Poolas, Slovakkias, Rumeenias, Hollandis ja Belgias.

Eelmisel aastal olid kontsernile kuuluvad kauplused kümnel turul 171 miljoni naelase käibe juures 45 miljoni naelaga kahjumis, kusjuures mõnedel turgudel on äritegevus olnud kahjumis juba vähemalt viis aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles