Elron läheb üle uuele piletimüügisüsteemile

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Andres Haabu

Seoses üleminekuga uuele piletimüügisüsteemile ühtlustuvad alates 17. juulist veebist ostetavate üksikpiletite soodustuste määrad.

Kui seni kehtis veebist ostetud üksikpiletitele kümneprotsendiline allahindlus, millele võis lisanduda Elroni sõidukaardi soodustus, siis alates 17. juulist on kõik veebist ostetud piletid koheselt 15 protsenti soodsamad ning Elroni sõidukaardilt eraldi soodustust enam ei arvestata. Varem sai veebist osta pileti kümme protsenti soodsamalt ning sellele lisandus veel kümneprotsendiline soodustus sõidukaardile ostes.

Elroni müügi- ja arendusjuhi Ronnie Kongo sõnul muudab uus soodustuste süsteem piletiostu arusaadavamaks ja lihtsamaks.

«Soovime, et kõigil reisijail oleks võimalik veebisoodustust täiel määral kasutada ning teha oma sõidud võimalikult soodsalt. Veebimüük on reisijate seas populaarne ning eesmärk on seda kanalit veelgi arendada,» lisas ta.

Rongist ostetavate piletite hinnad ei muutu, sealjuures jääb rongist Elroni sõidukaardiga ostetud piletitele kehtima senine kümneprotsendiline soodustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles