Veganid ja loomakaitsjad kutsuvad lihavabu jaane pidama (2)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vegan-kotletid.
Vegan-kotletid. Foto: Alena Dvorakova / PantherMedia / Scanpix

Eesti vegan selts, MTÜ Loomus, Loomade Nimel, Nähtamatud Loomad, Vegan restoran V ja veganmaailm.com kutsuvad kolmandat aastat järjest inimesi üles veetma jaanipäeva lihavabalt.

«Et jaanid mööduks põnevalt, eriliselt ja maitsvalt, kutsume ka sel aastal inimesi katsetama uusi retsepte ning lisama jaaniõhtusse särtsu ja vaheldust maitsvate taimetoitudega. Soovitame küpsetada näiteks sojašašlõkki, valmistada krõbedat grillsalatit või teha peediburgereid,» soovitas vegan seltsi juhatuse liige Ireene Viktor.

Jaanitoitude retsepte jagatakse vahetult enne jaanipäeva Facebookis «Lihavabad jaanid 2017» ürituse ja «Taimetoitluse» lehel.

Üritusega liitunute vahel loositakse välja auhindu, mille on välja pannud Vegan restoran V, Vigri kohvik, vegankohvik Inspiratsioon, ajakiri Vegan, Marta kohvik, Gengöök, Vapper Uba, Vegamama, Synnove Finden Eesti, Balbiino, Fresko Jäätisevabrik, ISUL orgaaniline oliiviõli, Maru mahedikurullid, Veg Machine, MTÜ Loomus ja Loomade Nimel.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles