Maxima poest kadus triviaalne kaup

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teade Maxima Ahtme poes.
Teade Maxima Ahtme poes. Foto: limon.ee

Hiljuti oli Ida-Virumaal Ahtmes asuva Maxima poe klientidel tõsine probleem, millega kaupa koju viia, sest kilekottide riiulil haigutas tühjus.

«Kilekotte pole» - selline kiri oli Ahtme Maximas väljas ühel reedel, kirjutab limon. Käsitsi kirjutatud sildi oli ilmselt välja pannud üks kassapidajatest, kes oli väsinud ostjate küsimustele vastamast.

Portaal otsustas kontrollida, kas lugejate kaebus, et pidevalt napib poes kilekotte, ka paika peab. Poes ringkäiku tehes selgus, et kurtjad ei valetanud – kõik kilekottide riiulid olid tühjad. Maxima pressiesindaja Katja Ljubobratetsi sõnul  on tegu siiski erandolukorraga. «Meie Ahtme pood teenindab iga kuu aina enam kliente. Püüame vastata nende ootustele, kuid aeg-ajalt see ebaõnnestub,» selgitas Ljubobratets. Ta soovitab ostjatel anda oma murest teada kas poe infoletti või siis Maxima klienditoe telefonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles