Tartu Säästumarketitest saab suvel ajalugu, Anne tänava pood kaob augustis pildilt

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säästumarketitest saab suvel Tartus ajalugu. Kui teised poed muutuvad Rimideks, siis Anne Säästumarket paneb lõplikult uksed kinni.
Säästumarketitest saab suvel Tartus ajalugu. Kui teised poed muutuvad Rimideks, siis Anne Säästumarket paneb lõplikult uksed kinni. Foto: Margus Ansu / Postimees

Rimi teatas mullu sügisel, et loobub Säästumarketi nimest ja muudab kõik oma kaplused üle Eesti 2017. aasta jooksul Rimideks. Siiani on mitmel pool juba ümberkorraldused tehtud, juuli lõpus jõuab järg Tartusse.  

Kauplusekett on Säästumarketite ümberehitamisega tegelenud aasta algusest alates, praegu on juulikuu lõpuni väike paus. Esimesena Tartu Säästumarketitest muutub Rimiks Aardla tänava kauplus, mis 31. juulil suletakse ja avatakse Mini Rimina 16. augustil.

Kaunase puiestee kauplus tegutseb viimast päeva Säästumarketina 6. augustil ja avatakse uuesti 23. augustil. Tuglase tänava poes saab viimast päeva sisseoste teha 13. augustil, Rimina alustab see 30. augustil. Enne uuenduskuurile minekut tehakse kõikides poodides suurt tühjendusmüüki.

Rimi kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats ütles, et iga kaupluse uuendamisele kulub aega, mistõttu tuleb need natukene enam kui kaheks nädalaks sulgeda. Batsi sõnul selle aja jooksul suuremaid ehitusi ette ei võeta, vaid tehakse sees ümberkorraldustöid.

Ümberkorralduste tõttu on Rimi sulgenud ja suleb üle Eesti kauplusi. Teiste hulgas paneb uksed kinni Anne tänava Säästumarket, mis on viimast päeva avatud 20. augustil. Sulgemisotsusele eelnes Batsi sõnul põhjalik analüüs, milles arvestati muu hulgas müügitulemusi ja konkurentide paiknemist.

Anne tänava poe sulgemisega Batsi sõnul mitte keegi tööd ei kaota ning personalile pakuti võimalust jätkata mõnes teises kaupluses.

Säästumarketi maja aadressil Anne 46a kuulub Rimile ja see pannakse pärast sulgemist müüki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles