Huvitav teada: kuidas valmistada kuulsat Big Mac burgerikastet

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald's  testib uue suurusega burgereid. Pildil (vasakult alustades) Mac Junior, Big Mac ja Grand Mac.
McDonald's testib uue suurusega burgereid. Pildil (vasakult alustades) Mac Junior, Big Mac ja Grand Mac. Foto: AP/Scanpix

Mullu korraldas McDonald’s ühele oma kastmepudelile eBay veebipoes oksjoni, kus selle hind kasvas plahvatuslikult 100 000 dollariks. Siiski ei ole Big Mac burgeris kasutatavat kastet keeruline ka ise valmistada.

McDonald’s on oma klassikalise Big Mac burgeri kastme retsepti aastaid varjanud – selle koostisosad on küll avalikustatud, ent täpsemaid koguseid mitte, vahendab Business Insider.

Kastme valmistamiseks on vaja majoneesi, peenikeseks hakitud marineeritud kurgikastet, sinepit, paprika-, küüslaugu- ja sibulapulbrit ning valget veiniäädikat. Segu tuleb hoolikalt läbi segada ning see ongi valmis koheselt serveerimiseks. Seega saab nutikas kokk selle hõlpsasti kodus ise valmis segada ning suur saladus ongi lahendatud.

Vaata lähemalt allolevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles