Bingo loto jackpot'i võitja: see oli elu parim telefonikõne! (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto.
Bingo Loto. Foto: Tairo Lutter / Postimees

26. aprilli saates «Suur lotokolmapäev» loositi välja Bingo loto jackpot summas 386 329,6 eurot, mis jagunes kahe mängija vahel. Võidupiletid osteti Mustakivi Rimist ja internetist ning mõlema võitja võidusummaks oli 193 164,80 eurot.

Kui üks võitjatest – internetist pileti ostnud Tallinna mees – vormistas oma võidu elektroonselt kohe peale loosimist, siis teine võit vormistati alles hiljuti, kui Eesti Loto ise võitjaga rahvastikuregistrist leitud telefoninumbril ühendust võttis.

Võitjaks osutus samuti Tallinna mees, kes Eesti Lotost tulnud kõne ajal nautis parasjagu suvepuhkust ja magas veel. Võitjal võttis natuke aega saamaks aru, kas tegu on unenäo või reaalsusega. Kui mees hiljem kontorisse oma võitu vormistama tuli, ütles ta, et see oli ta senise elu kõige meeldivam ja üllatavam telefonikõne.

IT-sektoris töötav mees plaanib võidurahaga tasuda eluasemelaenu. Muid plaane mees praegu nimetada ei osanud ning võidust kellelegi rääkida veel ei kavatse.

Mees on iganädalane lotomängija, kes ostab nii Bingo loto, Vikinglotto kui Eurojackpoti pileteid. Suurema lotovõidu on võidukas mees saanud ka korra varem – tookordne võidusumma 600 krooni oli mehe sõnul omal ajal suur summa.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles