Hea uudis: Tallinnasse lisandub rattalaenutuspunkte

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tornimäe rattalaenutuspunkt
Tornimäe rattalaenutuspunkt Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Möödunud aasta oktoobrist käivitunud pealinna rattarendisüsteem on edukalt tööle hakanud ja peagi lisandub seitse uut laenutuspunkti. Teenust pakkuval Sixtil on plaan laieneda ka teistesse Eesti linnadesse.

«Praeguseks on teada kuue uue rattapunkti asukohad Tallinnas, ühe kohta ei oska praegu veel öelda,» rääkis Sixti jalgrattarendi Balti projektijuht Mārcis Blumbergs. Uued rattalaenutuspunktid tulevad Park Inn Meritoni hotelli, Hiltoni hotelli ja Viru hotelli juurde ning Inglise kolledži juurde Estonia puiesteel ja Maneeži tänavale. Rendipunkt tuleb ka Pärnu maanteele uue ministeeriumihoone lähedale.

Tallinna ettevõtlusameti korraldatud konkursi tulemusel osutab alates 2016. aasta oktoobrist jalgrattarendi teenust osaühing Project 56, kes esindab Eestis kaubamärke SixtBicycle ja Nextbike. Praegu koosneb Tallinna linnaratta rendisüsteem 14 iseteeninduslikust rendipunktist, mis on avatud ööpäev läbi ja mille kasutamiseks on vaja krediit- või deebetkaarti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles