Virtsu sadamas valitseb nädalalõppudel liikluskaos (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekord Virtsu sadamas.
Järjekord Virtsu sadamas. Foto: Sander Ilvest

Aastatega sujuva töökorralduse poolest liiklejatele tuttavaks saanud Virtsu sadamas on nädalalõppudel tekkinud liikluskaos, mille tõttu ei jõuta laevu väljumisajaks täis laadida.

Läinud reedel tekkis segadus Virtsu sadama tõkkepuude taga, kus normaaloludes viib sadamasse neli teed, millest üks sõidurada on üldpiletiga sõitjatele, kaks broneeringu ehk e-piletiga sõidukitele ja üks vastassuunas ehk sadamast välja, vahendab Saarte Hääl.

Reedel olid aga ummikusse sõitnud kõik mainitud sõiduradadel olnud autod, nii et sadamast välja ei mahtunud keegi ja ülejäänud autod pressisid mööda kõnniteed, seega oli sõidukeid kokku viies reas.

Ummiku keskel olevad autojuhid pahandasid üksiku sadamatöölisega, kuna neil oli e-pilet kümne minuti pärast väljuvale laevale, kuid reas eespool olevaid autosid edasi ei lastud, samal ajal valitses teisel pool tõkkepuid ehk laevale pääsemise ooteradadel tühjus. Vähemalt üks reede õhtul väljunud laev läks Virtsust ära nii, et pardal oli ruumi sõidukitele, kuid need ei saanud lihtsalt tõkkepuudest läbi.

Mis sellise olukorra põhjustas, loe täpsemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles