Hullude Päevade avalöögile kogunes rohkelt tehnikaostjaid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockmannis algasid järjekordsed Hullud Päevad. Pilt tehnikaosakonnas loogelnud järjekorrast.
Stockmannis algasid järjekordsed Hullud Päevad. Pilt tehnikaosakonnas loogelnud järjekorrast. Foto: Peeter Langovits

Osturalli on läbi, käes on Hullude Päevade aeg. Ostjate hullutamine algas Stockmannis nagu ikka liiklusummiku ja poe ukse ette kogunenud inimpuntraga, kuid sel korral oli puntrasse kogunenud üllatavalt palju tehnika ostjaid.

Juba kümme minutit pärast poe uste avamist lookles neljanda korruse tehnikamaailma kassa taga mitmekümnepealine järjekord. Väga paljud küsisid lõpuks müüja juurde jõudes endale Apple`i sülearvuti, mõni isegi kaks korraga. Samuti uurisid ostjad HP miniarvutit. Tehnika ja kodutarvete korruselt lahkusid mitmed kunded veel aurutajate ja kohvimasinatega.

Rahvast jagus rohkelt ka naisterõivaste korrusele, kus toimetasid superstaarideks maskeeritud teenindajad. Suurem sorteerimine käis naiste korrusel pesukastide ja üksteise otsa laotud jalanõude karpide juures. Väga odavalt pesu ja kingi ei müüdud, sest tegemist oli tuntud kaubamärkidega.

Poe taha püsti pandud välitelgis oli kaubavalik varasematest hullutamistest kesisem. Samas olid põneva kaubana telki üles rivistatud elektrimootoriga jalgrattad, mille hind oli ligi 500 eurot ehk vanas vääringus veidi alla 8000 krooni.

Tarbija24 silm tabas, et ratta juures peatusid eelkõige vanemad inimesed. Ostuisu kadus aga kohe, kui nad said ratast katsuda. Tõsta seda naljalt ei jõua – mass on 38 kilogrammi. Suur osa massist tuleneb akust. Müüjate sõnul on rattale võimalik peale osta ka kergem aku, kuid see vähendab kaalu vaid nelja kilogrammi võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles