Läänesuunal rongisõitjad pääsevad augustis asendusbussidest

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Augustis jätkub raudteeremont Pääsküla-Keila raudteelõigul, ent asendusbussidesse rongireisijatel enam ümber istuda ei tule. Rongid sõidavad 1.–31. augustini ajutise sõiduplaani järgi, mis on sarnane juunikuus kehtinud plaanile.

Ajutine sõiduplaan kehtib tööpäeviti kella kümnest hommikul kuni kella üheksani õhtul Pääsküla, Keila, Kloogaranna, Riisipere ja Paldiski liinidel. Kuni kella kümneni hommikul jääb kehtima tavapärane sõiduplaan. Enim mõjutatavad muudatused Riisipere suunal sõitjad, kel tuleb kohati Keilas teisele rongile ümber istuda.

Reisijaid teenindatakse täies ulatuses rongidega, asendusbusse kasutusele ei võeta.

«Oleme koostöös Eesti Raudteega püüdnud remondiaegsete sõidugraafikute koostamisel maksimaalselt arvestada reisijate huvidega,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. «Kuni kella kümneni hommikul säilitasime tavapärase sõiduplaani, et tööl käivad inimesed mugavalt kohale jõuaksid. Augustis hakkavad inimesed puhkustelt naasma, mistõttu oli meie jaoks oluline, et asendusbusside kasutamist eeldav remont Tallinna ja Keila vahel oleks selleks ajaks läbi.»

Augustis kehtiv ajutine sõiduplaan on leitav alates 27. juulist Elroni kodulehelt ja sõiduplaaniotsingust ning 1. augustist ooteplatvormide infostendidelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles