Lugeja video: Piret lahkus Kuivastust pooltühjalt, jättes sadamasse pika järjekorra (9)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lugeja saatis Postimehele video, kus on näha pooltühja parvlaeva sadamast väljumas, jättes sadamasse endast järele pika järjekorra autosid.

«Kuivastust väljus täna (23.07 - toim) kell 18.10 (jäi veel hiljaks) praam Piret Virtsu poole pooltühjalt, samal ajal oli sadamas järjekord, kõik bronnid välja müüdud ja autod jäid sadamasse ootama,» kirjutas lugeja.

TS Laevade kommentaar:

«Eelmine reis pühapäeval väljus kell 17.55 ning sellega viidi sadama ala tühjaks. 18.10 väljuma pidanud laev ootas klientidele vastu tulles veel mõned minutid, et viimasel hetkel üldjärjekorda saabuvaid sõidukeid peale võtta. Sadama-alale jäi 21 liinimeetrit, kuid need olid üldjärjekorra sõidukid, kes saabusid viimasel minutil ja keda ei olnud laeval võimalik enam oodata. Järgmine laev väljus juba kell 18.45. Sadamas peab olema vähemalt 15 minutit enne reisi väljumist ning sadama-alale kogunesid juba järgmise väljumise sõidukid.»

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles