E-poed laienevad: liituvad nii Prisma kui Rimi

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Nõudlus toidukaupade ostmiseks interneti vahendusel kasvab jõudsalt, mistõttu kavatsevad Coop, Maxima ja Selver oma e-poodi laiendada, Rimi ja Prisma alustavad samuti selle teenuse pakkumist.

«E-poodi avades oleme jõudnud täna olukorda, kus saime täiesti ühe supermarketi juurde,» öeldi «Aktuaalsele kaamerale» Selverist, millega nõustusid ka Maxima ja Coopi esindajad. 

Kui hetkel saavad nii Maxima, Selveri, kui Coopi e-poodi kasutada vaid Harjumaa elanikud, siis lähitulevikus on neil plaan laieneda suurematesse linnadesse. Nendega liitub ka Prisma, kes erinevalt eelnevatest kaubanduskettidest kojuviimise teenust hetkel ei paku ning toimib veebikeskkonnas põhimõttel «telli ja tule järele», mille osa nende endi sõnul on kogumüügist väike ja marginaalne, vahendab ERR

Rimi ühtegi e-teenust hetkel ei paku, kuid pressiesindaja Katrin Batsi sõnul on vastav projekt jõus ning selle kallal tehakse tööd, ühtegi kuupäeva ta anda ei soovinud. Laienemise kuupäeva ei avaldanud hetkel ka teiste toidupoodide esindajad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles