Suurüritused tõstavad Eesti linnade majutushinnad lakke

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud festivalid pakuvad ka telgikoha võimalust.
Paljud festivalid pakuvad ka telgikoha võimalust. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Suvised festivalid ning kontserdid pakuvad rohkelt tööd Eesti väikelinnade majutusasutustele, kuid pidulised peavad arvestama kõrgete hindadega ning ööbimiskohtadega, mis sekunditega ära napsatakse.

Üheks eredamaks näiteks on kolmandat korda Pärnus toimuv Weekend festival, mis meelitab kohale tuhandeid klubimuusika fänne, vahendab ERR. Pärnu majutusasutused naudivad rohket külastajatevoogu ning ööbimiskohtade hinnad on just augusti esimesel nädalavahetusel lakke tõstetud. Weekend festivali pressiesindaja Gunnar Viese sõnul ei ole festivali korraldajad sellise trendi üle õnnelikud ning nad ei usu, et selline tegevus jätkusuutlik on.

Tavapärasest kõrgemad hinnad on Weekend festivali toimumisajal, 3.-5. augustil nii hotellides kui ka kodumajutustes. Sellest hoolimata lähevad ööbimiskohad nagu soojad saiad ning enamikes hotellides on vabad vaid loetud toad.

Loe lähemalt ERR Menust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles