Weekend Festivali ajal tiheneb ka bussiliiklus

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Prozes / Postimees

Lisaks Elronile on otsustanud ka Lux Express suurendada väljumiste arvu Pärnus toimuva Weekend Festivali ajal. 

Lux Express paneb seoses Pärnus toimuvate suveürituste ning reisijate arvu kasvuga Tallinna ja suvepealinna vahele 1. augustist sõitma lisabussid.

Lisabussid hakkavad Tallinn - Pärnu suunal väljuma iga päev kell 12.30 ja 15.30 ning Pärnu - Tallinn suunal kell 16.00 ja 19.00.

3.-6. augustil, kui Pärnus toimub Weekend Festival Baltic 2017, teeb Lux Express veel kaheksa lisaväljumist, mis toob juurde üle 400 täiendava istekoha. See tähendab, et kell 12.30 hakkab Tallinna bussijaamast samaaegselt väljuma kolm Lux Expressi bussi ning Pärnust tagasi sõidavad põhibuss ja kaks lisabussi välja kell 16.00.

Ka Tallinna - Tartu liinile paneb Lux Express augustis sõitma täiendavad bussid. Alates 21. augustist, kui reisijate hulk kasvab oluliselt seoses tudengite liikumisega, pannakse lisabussid sõitma Tallinna - Tartu suunal kell 12.00 ja Tartu - Tallinna suunal kell 16.00. Kuni kuu lõpuni lisandub seega liinile üle 1200 koha.

Kokku lisandub augustis nii Tallinna - Pärnu kui ka Tallinna - Tartu liinile kokku ligi 7500 täiendavat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles