Poekettide võitlus koolilaste nimel on alanud: loosi lähevad iPhone'id ja aastane taskuraha

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimesed suvelõpu kuulutajad ehk toidupoekettide iga-aastased «Tagasi kooli» kampaaniad said 1. augustil ametliku alguse ning kõigil huvilistel on võimalus hakata juba kooliks valmistuma. 

Kui Prisma, Rimi ja Maxima on tänaseks välja andnud eraldi koolitoodete kataloogid, millest võib leida soodushindadega vajalikke koolitarbeid ja riideid, siis Selveri koduleheküljelt spetsiaalselt koolilastele mõeldud lehte veel ei leia. Küll aga leiab Selveri veebipoest mitmeid partnerkaardiga kehtivaid soodushinnaga tooteid õpilastele.  

Coop meelitab ostlejaid enda juurde hoopis aastase taskuraha kampaaniaga, millest saavad osa võtta 6–20-aastased koolilapsed, kes on ostnud vähemalt ühe «Koos kooli» hinnakampaanias osaleva toode.

Konkurendile ei jää alla ka Maxima, kes loosib enne 24.08 kooliks vajaliku ostu sooritanute ja võistlusele registreerinute vahel välja neli iPhone 7 mobiiltelefoni koos Super stardikaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles