Viimsilased koguvad toetust kettagolfiraja ehitamiseks

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disc-golfi rada (pilt on illustratiivne)
Disc-golfi rada (pilt on illustratiivne) Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viimsisse plaanitakse juba lähikuudel luua kettagolfirada, ent ettevõtmises oodatakse ka sponsorite abi.

Viimsis asuva Lubja küla külavanem Raimo Tann kutsub eraisikuid ja ettevõtjaid sponsoreerima Viimsi esimese disc-golfi pargi rajamist, kirjutab Harju Elu. «Kui noored disc-golfi huvilised rääkisid mõttest teha Viimsisse park, olin kohe nõus nõu ja jõuga kaasa lööma. Rääkisin kohe RMK ja teiste asjassepuutuvate osapooltega läbi ning leidsime parimaks pargi asukohaks äsja Lubja külas avatud Randvere terviseraja ümbruse,» selgitas ta.

Kuna korralik 18 korviga park maksab 14 000 eurot, käib see külaseltsile üle jõu, kuid park on plaanis juba lähikuudel sponsorite abiga valmis ehitada. Oodatud on ülekanded kasvõi ühest eurost alates ja kõik toetajad tuuakse raja algusesse paigaldataval tänuplaanil nimeliselt välja.

Eesti disc-golfi liidu juhatuse liikme Rainer Lipandi hinnangul on Viimsisse kettagolfiraja loomine lausa kriitiline, sest Tallinnas on hetkel vaid poolteist rada – 9 korvi Maarjamäel ja 19 korvi Nõmmel – millest ei piisa Harjumaal ja Tallinnas oleva 8000 mängija rahuldamiseks.

Loe lähemalt Harju Elust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles