Mainekal konkursil autasustatud džinn pärineb odavpoeketist

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursil võidutsenud Aldi džinn.
Konkursil võidutsenud Aldi džinn. Foto: Aldi/tootja foto

Juuli lõpul sai rahvusvahelisel veinide ja kange alkoholi võistlusel oma kategoorias esikoha Saksa poeketi Aldi toodetav džinn.

Aldi kauplustes 11 euro eest müüdav Oliver Cromwell London džinn sai mainekal konkursil kuldmedali, vahendab Business Insider. Pimetesti käigus lõi soodsa hinnaga džinn hulka kuulsaid ja kalleid kaubamärke, nende seas ka tuntud Gordon’s London Dry Gini.

Aldi poekett oli võistlusel edukas teisteski kategooriates ning pälvis seepärast ka parimate omatoodete (private label) valikuga tootja tiitli.

Aldi võitis kokku 20 autasu, nende seas kuldmedali parima likööri «Specially Selected Creme de Cassis» ning hõbemedalid Tamova-nimelise viina ning «Glen Marnoch Speyside Single Malt» viski eest.

Ka konkursikorraldaja tõdes, et Aldi tänavune esinemine oli suurepärane, kuna nende tooted näitasid pimetestides head kvaliteeti ning on ühtlasi heaks näiteks, et kvaliteetne alkohol ei pea tingimata olema hirmkallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles