Otsitakse lapsehoidjat: palk ligi 140 000 eurot ning võimalus sõita luksusautodega

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikelaps koos hoidjaga. Pilt on illustratiivne.
Väikelaps koos hoidjaga. Pilt on illustratiivne. Foto: Panthermedia.net / Dmitriy Melnikov

Briti populaarsel saidil Childcare.co.uk jahmatab inimesi tööpakkumine lapsehoidjale, kus palgaks lubatakse 138 370 eurot aastas, lisandub sagedane reisimisvõimalus.

Veebilehel otsitakse perekonna juures elama hakkavat lapsehoidjat, kelle tööajaks oleks kuus päeva nädalas kella seitsmest hommikul kuni kella 20 õhtul, vahendab news.com.au. Tulevaselt hoidjalt nõutakse veel ülikoolikraadi lapse psühholoogias, minimaalselt 15-aastast töökogemust lastega, ideaalis ka enesekaitseoskust ning seda, et tal poleks lapsi. Kui lapsehoidja kõigile tingimustele ei vasta, on võimalik korraldada talle lisakoolitus.

Peres on neli last – kahe-, viie-, seitsme- ning 15-aastane, kes kõik vajavad pidevat järelvalvet, isegi koduõppel viibides. Hoidjal peab olema ka võimalik reisida koos perega kuni kolm korda nädalas, majutus korraldatakse enamasti ühes perekonna neljast kodust kas Londonis, Barbadosel, Kaplinnas või Atlantal. Kuulutus lubab, et hoidja saab igas elupaigas oma toa koos isikliku vannitoaga. Samuti on tal võimalus kasutada laste sõidutamiseks perele kuuluvaid Porsche, Range Rover ja Maserati autosid ning süüa Michelini tärniga koka poolt valmistatud roogi.

Childcare veebilehe kaasasutaja Richard Conway ütles, et sellist töökuulutust pole nende saidil veel enne nähtud. Ta tõdes, et võibolla on tegu maailma parima pakkumisega lapsehoidjale. Lapsehoidjat otsiva pere identiteet on aga seni tuvastamata, kuna neilegi kehtib veebilehel teatav privaatsus. Kuigi tegu on palju luksuslikke hüvesid pakkuva töökohaga, siis tuleb tõdeda, et lapsehoidjale nelja lapse eest hoolitsedes ning perega koos reisides ilmselt eraelu jaoks palju aega ei jää.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles