Pettunud maaelanik: Olerexi kütuse hulgihind meile ei kehti

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Olerexi tänasest kampaaniast Hull Hulgihind võivad kahekümne väikekoha elanikud suu puhtaks pühkida.

«Terve päev reklaamiti lehes, et kolm bensiinijaama müüvad soodsat kütust, kui minu mees läks Värska Olerexi kütust ostma, öeldi talle aga, et tänane kampaania sinna ei laiene,» kirjeldas Postimehe lugeja Ülle päevast vahejuhtumit. 

Ülle võttis ühendust ka Olerexi klienditeenindusega, kust talle vastati, et maakohtade tanklate asukoht on halb ja seal on keeruline hinda alandada. «Miks te siis üldse seda reklaamite?» ei mõistnud Ülle ja väljendas pettumust, et järjekordselt on arvestatud ainult linnas elavate inimestega. 

Olerexi turundusjuht Janne Laik jäi olukorda kommenteerides napisõnaliseks. «Täna toimuv kampaania Hull Hulgihind rakendub vastavalt kampaania tingimustele enamikes Olerexi tanklates. Kampaanias osalevate ja mitteosalevate tanklate seas on nii linnas kui maapiirkonnas asuvaid tanklaid. Kampaanias mitteosalevad teenindusjaamad ja automaattanklad oleme välja toonud Olerexi kodulehel,» selgitas naine. 

Olerexi koduleheküljel välja toodud tanklateks, kus kampaaniahinnad ei kehti, on: Ahja, Alatskivi, Antsla, Aseri, Enge, Iisaku, Jõelähtme, Järva-Jaani, Kilingi-Nõmme, Kiviõli, Leisi, Lihula Alaküla, Maardu, Räpina, Sindi, Soe, Torma, Tõrva, Vastseliina ja Värska

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles