Millenniumlased armastavad tööl käia: keskealised on hoopis õnnetud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastupidiselt üldlevinud arvamusele, näitas uuring, et millenniumlased on tööl hulga õnnelikumad kui keskealised.
Vastupidiselt üldlevinud arvamusele, näitas uuring, et millenniumlased on tööl hulga õnnelikumad kui keskealised. Foto: SCANPIX

Värbamisagentuur Robert Half tuli välja uuringuga, milles selgus, et millenniumlased on kõige õnnelikumad töötajad.

Millenniumlased, tuntud kui tihti tööd vahetav ja avokaadoröstsaia armastav generatsioon, on vastupidiselt üldlevinud arvamusele kõige õnnelikum töötav generatsioon, vahendab Business Insider.

Robert Halfi värbamisagentuuri uuringust selgus, et kõigest kaheksa protsenti 18–34-aastaseid leiab, et nad on tööl õnnetud.

16 protsenti 35–49-aastaseid leiab, et nad on tööl õnnetud. Töötajatest, kel vanust üle 55 eluaasta on õnnetud aga 17 protsenti.

Üldiselt leidis Robert Halfi uuring, et töötajad muutuvad ajaga töö suhtes järjest enam tülpinuks ja see võib endaga tuua negatiivse mõju ettevõtte töösse.

«Töötajatel, kelle vanus on rohkem kui 35 eluaastat, on hinnangulisi kogemusi, millest terve organisatsioon võiks kasu saada,» sõnas Robert Halfi tegevdirektor Phil Sheridan. «Seega ei tohiks nende õnnelikkust kõrvale jätta, vaid ettevõte peaks võtma aega, et investeerida nende rahulolusse.»

Uuring näitas, et keskealiste rahulolematus võib olla tingitud survest võtta järjest vastutusrikkamaid ja kõrgemaid ametipositsioone, loomingulise vabaduse puudumisest ning töö ja eraelu tasakaalu leidmisest.

Õnnelikud töötajad teevad uuringu kohaselt palju tulemusrikkamat tööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles