Eile vastu Linnahalli kaid triivinud Linda Line laev naaseb liinile

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindaline
Lindaline Foto: Toomas Huik

Eile triivis Linda Line'i kiirlaev Karolin Linnahalli kai äärest väljudes rikke tõttu vastu kaid, ent täna asub varuosa saanud laev taas liinile.

Tallinn-Helsingi liinil sõitev kiirlaev Karolin, mis eile elektroonikarikke tõttu vastu kaid triivis, sai uue varuosa ning alustab graafikujärgsete väljumistega Tallinnast kell 13.00.

Ettevõtte juhataja Enn Rohula sõnul selgus tuukrite ja tehnilise meeskonna inspektsiooni tulemusena, et laeva korpus sai eilse vahejuhtumi käigus kõigest kriipida. Varuosa veepaiskurite tööd kontrollivale seadmele, mis eile rikki läks, oli ettevõttel olemas ning täna hommikul tegeleti selle vahetamisega.

Kuigi samal ajal puhus tugevapoolne põhjatuul, siis ilm vahejuhtumi puhul rolli ei mänginud, ütles Rohula eile. Põhjus oli selles, et rikke tõttu ei kuuletunud veepaiskurid vajalikul moel ja seetõttu vajus laev vööriga vastu kaid.

353 reisijat mahutavas Karolinis oli avarii hetkel alla saja reisija, kes väljusid laevast ahtri kaudu. Keegi pardal olnutest ohtu ei sattunud. Reisijatele makstakse vastavalt soovile kas piletiraha tagasi või antakse asenduspilet või suunatakse nad Eckerö Line'i laevale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles